Go Back   GameFront Forums > The Games > Return to Castle Wolfenstein > ET Expansion > ET Problems/Technical Help

Remember Me?

ET Problems/Technical Help Need help with the ET expantion? Or want to help! Go here!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old November 20th, 2004   #31
yerr i kill and i like it
 
[=EFW=]UNKNOWN's Avatar
 
Join Date: November 20th, 2004
Status: Available
Posts: 1
Rep Power: 0
[=EFW=]UNKNOWN has disabled reputation
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

no u have to use this program


vx2finder

type it in on google
[=EFW=]UNKNOWN is offline   Reply With Quote
Old November 20th, 2004   #32
 
Capt. Queeg's Avatar
 
Join Date: June 13th, 2003
Location: Third Rock from the sun....
Status: Programming
Posts: 2,774
Rep Power: 26
Capt. Queeg should make some friends
Send a message via ICQ to Capt. Queeg Send a message via AIM to Capt. Queeg Send a message via MSN to Capt. Queeg Send a message via Yahoo to Capt. Queeg
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Really? I don't think so... Won't you just get Insufficient O/S priveledges if you have VX2 on your system?

For those who don't know, VX2 is adware meant to attack Punk Buster.

It turns off the admin privedges that PunkBuster requires. So even if you are a full admin on your computer, after this adware installs, you don't have full rights.

So, I guess maybe you could get this error but it is not what I would expect to see...

We are the Queeg. You will be assimilated. Resistance is futile. YeeeHaaa!

-


Capt. Queeg is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2004   #33
I'm too cool to Post
 
Join Date: November 30th, 2004
Status: Available
Posts: 1
Rep Power: 0
Hot Shot*DK has disabled reputation
Angry Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Hey!!!

PLEASE HELP!!!!

I got the same problem: GLW_StartOpenGL() - Could not load OpenGL

It really sucks because I canīt play Medal of Honor or Soldier of Fortune II

My graphics card is: S3 Graphics ProSavage 8A26

PLEASE HELP ME
Hot Shot*DK is offline   Reply With Quote
Old January 16th, 2005   #34
I'm too cool to Post
 
Join Date: January 16th, 2005
Status: Available
Posts: 2
Rep Power: 0
dr-rock has disabled reputation
exclaim Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

hi there i got a same problem with GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
my o/s Windows XP build 2600 Service Pack 2
NVidia
8834 GeForce FX 5200
NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation)
help me plz
dr-rock is offline   Reply With Quote
Old January 16th, 2005   #35
I'm too cool to Post
 
Join Date: January 16th, 2005
Status: Available
Posts: 2
Rep Power: 0
dr-rock has disabled reputation
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

my video card driver
DeviceDesc: NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation)
type--- Display adapters
version---5.6.7.3
date---04/07/2004
dr-rock is offline   Reply With Quote
Old January 16th, 2005   #36
 
Capt. Queeg's Avatar
 
Join Date: June 13th, 2003
Location: Third Rock from the sun....
Status: Programming
Posts: 2,774
Rep Power: 26
Capt. Queeg should make some friends
Send a message via ICQ to Capt. Queeg Send a message via AIM to Capt. Queeg Send a message via MSN to Capt. Queeg Send a message via Yahoo to Capt. Queeg
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

SOLUTION

I have that card and at least 5 other WildWest players do too. The Microsoft drivers don't included the openGL stuff.

Download the drivers from NVdia and you'll be up and running!

We are the Queeg. You will be assimilated. Resistance is futile. YeeeHaaa!

-



Last edited by Capt. Queeg; May 20th, 2005 at 02:21 PM.
Capt. Queeg is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2005   #37
I'm too cool to Post
 
Join Date: April 2nd, 2005
Status: Available
Posts: 2
Rep Power: 0
Sarskater6 has disabled reputation
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

I tried to play medal of honor, but it says it cant do that open Gl stuff. I have a SiS 300/305 driver and wind xp... and i went to their site and downloaded an update. What do i do once i extract the files?
Sarskater6 is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2005   #38
I'm too cool to Post
 
Join Date: April 2nd, 2005
Status: Available
Posts: 2
Rep Power: 0
Sarskater6 has disabled reputation
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

nvm... i think i figured it out
Sarskater6 is offline   Reply With Quote
Old May 19th, 2005   #39
I'm too cool to Post
 
Join Date: May 19th, 2005
Status: Available
Posts: 1
Rep Power: 0
lol_face3 has disabled reputation
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

HI, evrybody ....i would really, REALLY appreciate it if anyone can help me out, i've had this problem for a long time and found this site, opengl thing:

Nvidia GeForce FX 5200
version: 4.34.20.42.00


PLZ TELL ME WHAT TO DO!!



ET 2.60 win-x86 Mar 10 2005
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak2.pk3 (22 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak1.pk3 (10 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak0.pk3 (3725 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\mp_bin.pk3 (6 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1/etmain
----------------------
3763 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 4: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
lol_face3 is offline   Reply With Quote
Old May 20th, 2005   #40
I want to be like Revenge
 
Join Date: February 29th, 2004
Status: Inactive
Posts: 381
Rep Power: 22
Tvoinpyer is a n00b
Default Re: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

If you look 3 post up, there Capt. Queeg gives the answer already.
Tvoinpyer is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem - again! Appo SW:JK3 Problems, Errors and Help 4 July 25th, 2008 08:25 AM
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem dgharvey SoF Problems, Errors and Help 5 October 30th, 2006 02:59 PM
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem Tarn Blackhail SW:JK3 Problems, Errors and Help 2 July 16th, 2006 01:28 PM
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem lazyassassin8er ST:EF Problems, Errors and Help 3 August 18th, 2004 07:59 PM
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem LordAmirulTheGreat SW:JK Problems, Errors and Help 5 March 2nd, 2003 07:50 PM


All times are GMT -7.







   
 
The best serving of video game culture, since 2001. Whether you're looking for news, reviews, walkthroughs, or the biggest collection of PC gaming files on the planet, Game Front has you covered. We also make no illusions about gaming: it's supposed to be fun. Browse gaming galleries, humor lists, and honest, short-form reporting. Game on!

GameFront Forums - Terms of Service - Top
Copyright Đ 2002-2012 Game Front. All rights reserved. Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Forum Theme by Danny King (FileTrekker), Sheepeep & Graeme(rs)