Go Back   GameFront Forums > The Games > Return to Castle Wolfenstein > ET Expansion > ET Problems/Technical Help

Remember Me?

ET Problems/Technical Help Need help with the ET expantion? Or want to help! Go here!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old May 13th, 2008   #1
I'm too cool to Post
 
Join Date: April 19th, 2008
Status: Available
Posts: 1
Rep Power: 0
Addison8910 is a n00b
Default Failed Pure Server check????

i keep and keep trying to load my game but it wont i keep getting this:

Game code (ui_mp_x86.dll) failed Pure Server check

What do i do please help me someone..

email: addison8910@aol.com
Addison8910 is offline   Reply With Quote
Old May 13th, 2008   #2
Jewel of the Wastes - F3
 
Pure's Avatar
 
Join Date: July 7th, 2006
Status: Available
Posts: 151
Rep Power: 0
Pure has disabled reputation
Default Re: Failed Pure Server check????

Are you using Windows Vista?

If so, rightclick on the ET executable, or your enemy territory shortcut. Then go to the 'compatibility' tab. Mark the box next to 'Run this program with administrator rights'

Press ok and see if your game works.

Pure is offline   Reply With Quote
Old May 27th, 2008   #3
I'm too cool to Post
 
Join Date: May 27th, 2008
Status: Available
Posts: 1
Rep Power: 0
AM1234 is a n00b
Default Re: Failed Pure Server check????

Quote:
Originally Posted by Pure View Post
Are you using Windows Vista?

If so, rightclick on the ET executable, or your enemy territory shortcut. Then go to the 'compatibility' tab. Mark the box next to 'Run this program with administrator rights'

Press ok and see if your game works.

Thanks Pure, not sure if it worked for the original poster but it sorted that message for me. This was the second entry when i googled it. The game will load but after about ten seconds im kicked. Problem is now im getting a different message.

Server disconnected - Punkbuster kicked player ME (for 0 mins) Restriction: Service communication failure - PnkBstrB.exe initilisation failed


I tried searching for the file and did the same thing (run as admin) but its still happening. I switched off my firewall and script-blocking, still no good.
My xp comp just died and im struggling with Vista.
AM1234 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7.







   
 
The best serving of video game culture, since 2001. Whether you're looking for news, reviews, walkthroughs, or the biggest collection of PC gaming files on the planet, Game Front has you covered. We also make no illusions about gaming: it's supposed to be fun. Browse gaming galleries, humor lists, and honest, short-form reporting. Game on!

GameFront Forums - Terms of Service - Top
Copyright 2002-2012 Game Front. All rights reserved. Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
Forum Theme by Danny King (FileTrekker), Sheepeep & Graeme(rs)